SSVZ Zuid West zoekt vrienden

ASVZ Zuid West is een zorg- en dienstverlenende organisatie voor mensen met een verstandelijke handicap. Emancipatie van onze cliënten staat voorop. Zij hebben er recht op hun eigen leven vorm te geven. Daarbij heeft de SSVZ Zuid West wel hulp nodig.
Van:
wandelvrijwilligers: om met onze bewoners naar buiten te gaan, lekker te gaan wandelen en te genieten van de zon, de wind en de regen. U hoeft geen grote afstanden te lopen. Eruit zijn, daar gaat het om. In groepsverband of alleen, 1x per week, per 2 weken…
en ook van:
woongroepvrijwilligers: om op de woning met de bewoners een spelletje te spelen, een kopje koffie te drinken, een praatje te maken of andere activiteiten te ondernemen. U heeft daarbij volop mogelijkheden om zelf creatief te zijn. Ook bij uitstapjes en andere grote activiteiten, is uw hulp van harte welkom. Alles in goed overleg met de begeleiding.
en ook van
bezoekvrijwilligers: om met een bewoner een bezoekrelatie op te bouwen. U bezoekt één van onze bewoners op vaste tijden, bv. 1x per week, per 2 weken of per maand, en onderneemt met hem of haar activiteiten die zowel op de woning als buiten de woning kunnen plaatsvinden. Zo krijgt u, en de bewoner, er een vriend bij.
ASVZ Zuid West biedt goede begeleiding, bijscholing, vergoeding woon-werkverkeer, en een vrijwilligersovereenkomst.
Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, of wilt u meer informatie,
neem dan even contact op
met onze Coördinator Vrijwilligers
regio Rotterdam/Rijnmond-Midden-Holland:
Laetitia van de Sande
telefoon 010-4949449 (op di en woe)
of 06-22297129wandelvrijwilligers: om met onze bewoners naar buiten te gaan, lekker te gaan wandelen en te genieten van de zon, de wind en de regen. U hoeft geen grote afstanden te lopen. Eruit zijn, daar gaat het om. In groepsverband of alleen, 1x per week, per 2 weken…
e-mail: lvdsande@asvzzuidwest.nl.
www.asvzzuidwest.nl