Stadsdichter heeft buik vol van woorden en wil daden

De redactie kreeg een bericht van de coördinator Stadsdichter van de Bibliotheek. Stadsdichter Ester Naomi Perquin presenteert haar nieuwe project! Op 2 november om 10.00 uur overhandigt zij het eerste exemplaar van een tas met daarop haar gedicht Afgemeten aan Clara Sies, directeur van de Voedselbank. Plaats van handeling is de vestiging van Bakkerij Klootwijk aan de Slinge 580 te Rotterdam – Pendrecht.
Esther Naomi Perquin presenteert haar nieuwe project bij de vestiging van bakkerij Klootwijk in Pendrecht aan de Slinge 580.

Esther Naomi Perquin is Stadsdichter en heeft de buik vol van woorden.

Zij wil daden woensdag 2 november om 10:00 uur presenteert zij haar nieuwe project in Pendrecht.

Iedere week zijn meer dan 2800 Rotterdamse gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. Zij leven onder de armoedegrens en zijn nauwelijks in staat om een maaltijd op tafel te zetten. Speciaal voor hen schreef Perquin het gedicht Afgemeten. Het gedicht wordt op 12.000 tassen verspreid door bakkerijketen Klootwijk in alle vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Oud-Beijerland en Rhoon. Iedereen die vanaf november op woensdag drie broden voor de prijs van twee koopt krijgt de tas er gratis bij.

De Stadsdichter roept bovendien op de Voedselbank te steunen onder het motto

‘Heeft u ook de buik vol van woorden? Stel dan daden!’

bekijk dan het bericht op de activiteitenkalender van deze site of misschien nog beter: ga woensdag 2 november om 10:00 uur kijken bij Bakkerij Klootwijk aan Slinge 580 en maak de presentatie mee.

Op de foto de stadsdichter Esther Naomi Perquin voorlezend uit haar bundel Namens de Ander.