Stages juridisch spreekuur InHolland studenten succesvol afgerond

InHolland is een moderne school en de vestiging aan de Rijnhaven is een futuristisch gebouw. Het is een hele zoektocht als je een lokaal moet vinden, waar een presentatie gehouden wordt door studenten.

Het gebeurde op de 5e verdieping in het nieuwe deel van de school. Een lokaal met de nieuwste snufjes op het gebied van presentaties van studieresultaten.
Kamla Paul presenteerde de stages bij de verschillende bewonersorganisaties. In Feijenoord, in de Afrikaanderwijk en in Pendrecht werden de stages gelopen. Kamla lichtte de verschillen in de werkplekken toe. En vertelde welke unieke reacties ze gekregen hadden van cliënten. De teleurstelling was bij sommigen heel groot dat ze ermee stopten. Dat is nou eenmaal wat er gebeurt als je stage loopt. Je bent maar korte tijd op een plek en je moet er vooral leren. Dat de werkplek wat aan je heeft in die tijd is meegenomen. In het geval van Sofija Uzelac, Sonayma Elizabeth, Kamla Paul en Michelle Versluis gaat die vlieger heel hoog op. Ze werden op de dag van hun presentatie al gemist. En cliënten waren speciaal teruggekomen om hen nog even te zien.

Het viertal heeft veel geleerd en komt vast waar ze heen willen.

Het bloemetje dat voor hen was meegenomen door Vitaal Pendrecht was meer dan verdiend.

In het Servicepunt Pendrecht wordt al reikhalzend uitgekeken naar de volgende stagiaires.