Start Bouw van De Perken

Donderdag 10 april vanaf 14:30 uur begint de start bouw van het nieuwbouwproject De Perken. Om 14:30 uur komen de feestgangers bij elkaar in de modelwoning van de Tuin op het Zuiden aan de Krabbendijkestraat 311.
Woonstad Rotterdam schrijft de volgende uitnodiging rond. De corporatie gaat kost wat het kost door met de ontwikkeling van de Tuin op het Zuiden. Zij nemen nu de lente te baat om die tuin in bloei te zetten.

Geachte heer, mevrouw,

De lente is in volle gang! De zon schijnt, de eerste bloemen en planten komen tevoorschijn en vogels maken je fluitend wakker. Tijd om ook De Tuin op het Zuiden weer in bloei te zetten. Het succes van dit nieuwbouwproject zet zich door met De Perken!

10 april a.s. starten wij officieel de bouw van De Perken. Een nieuwe fase in het succesvolle nieuwbouwproject in Pendrecht, een mijlpaal die wij graag samen met u vieren!

U bent op donderdag 10 april a.s. vanaf 14.30 uur van harte welkom in de modelwoning aan de Krabbendijkestraat 311 in Pendrecht. Om 15.00 uur zullen wij de eerste paal in de grond slaan.

Samen zetten wij De Tuin op het Zuiden in groei en bloei!

Graag tot 10 april!

Met vriendelijke groet,
Woonstad Rotterdam