Start van de Bouw Burghsluissingel

“Ik verwijs u graag naar de inhoud van de bijlage. Die betreft een uitnodiging voor de start van de bouw Burghsluissingel op 9 februari a.s. vanaf 16.30 uur. Wij heten u dan van harte welkom in het Tuinhuis”, aldus een emailbericht van Woonstad Rotterdam.
Uitnodiging start bouw Burghsluissingel

Bijzondere woontorens in De Tuin op het Zuiden

Op 9 februari start officieel de bouw van drie woontorens met 54 zorgwoningen en 27 ruime huurappartementen aan de mooie Burghsluissingel in de Rotterdamse wijk Pendrecht.
Een intensieve samenwerking tussen Woonstad Rotterdam en De Stromen Opmaat Groep leidt in Pendrecht tot een flinke uitbreiding van het aanbod van woningen met zorg. Woonstad Rotterdam bouwt daarnaast ruime huurappartementen aan de Burghsluisingel.
Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij de officiële start van dit bijzondere project.

Programma
16.30 uur ontvangst in Het Tuinhuis*
16.55 uur wandeling naar de bouwplaats
17.00 uur officiële handeling
17.10 uur terugwandelen naar Het Tuinhuis
17.20 uur toespraken en toost op het project
18.00 uur einde

* Het Tuinhuis vindt u aan de Sliedrechtstraat schuin tegenover de bouwplaats.

Project Burghsluissingel

Project Burghsluissingel sluit perfect aan op de bestaande zorginfrastructuur in de woonzorgzone van Pendrecht met de Zuiderkroon als centraal punt. Twee van de drie torens zijn bestemd voor De Stromen. Bewoners met een zorgindicatie kunnen er straks, dankzij de nieuwste domotica, zelfstandig wonen en gebruik maken van moderne zorgfaciliteiten. Op de begane grond komen een ontmoetingsruimte en verschillende zorgvoorzieningen. Woonstad Rotterdam is eigenaar en verhuurder van de ruime en comfortabele appartementen in de derde woontoren.

De Tuin op het Zuiden
Project Burghsluissingel is onderdeel van De Tuin op het Zuiden. In dit grootschalige herstructureringsgebied is veel aandacht voor groen, ruimte en autoluwe straten. Dit project is het vierde project in anderhalf jaar tijd
dat start in dit gebied. Woonstad Rotterdam bouwt door.