Stephany Albertsz Runner Up Queen 2012

Stephany werd niet de Queen van het Zomercarnaval 2012, maar wel Runner Up en dat is ook een fantastisch resultaat. Zowel bij de show als voor het kostuum moest ze Joanne Lopes voor laten gaan.
Altijd heel spannend zo’n verkiezing van de Queen van het Zomercarnaval. Dit jaar deed Stephany Albertsz van Elégance mee en via de website van TV Rijnmond kon men meedoen om publiekstemmen uit te brengen. Die spelen een rol, maar zaterdag 21 juli werden door een jury ook de show en het kostuum van de kandidaten beoordeeld en dat leidde tot:

Ladies and gentlemen, may we proudly present you: Joanne Lopes, de nieuwe Queen Zomercarnaval 2012. Joanne en haar groep Kingdoms Under The Sun voeren aanstaande zaterdag 28 juli de Straatparade aan van Zomercarnaval. De 22-jarige Joanne won vanavond de Queen Election in Club Eclipse en mag zich een jaar lang onze Queen noemen.

Aldus de aankondiging en het verhaal op de site Kies je Queen van TV Rijnmond vervolgt met:

Joanne (zie foto) liet in de zinderende finale vijf andere kandidates achter zich. Met wervelende carnavalsshows overtuigden de kandidates de vakjury die het laatste oordeel moest vellen. Publiek kon in de afgelopen weken reeds stemmen via www.kiesjequeen.nl van RTV Rijnmond. Aishira Cicilia won de publieksstemming, maar dat was niet genoeg voor de titel.

Want die ging naar de Amsterdamse Joanne Lopes. De van oorsprong Arubaanse Joanne rijdt dus zaterdag voorop in de parade!

First Runner Up werd Stephany Albertsz van Elegance, de titel Second Runner Up ging naar Aishira Cicilia van Caribbean Mass.

Natuurlijk volgen snel alle foto’s en video’s van de Queen Election, we keep you posted. Houd de Facebook en Twitter goed in de gaten voor alle updates!

First Runner Up? Wat betekent dat? De Queen gaat voor en opent het carnaval aanstaande zaterdag en ze gaat een jaar lang het carnaval op allerlei plaatsen vertegenwoordigen. Een eervolle rol is dat. De Runner Up heeft ook een eervolle rol. Kan de Queen niet om de één of andere reden, dan is zij de vertegenwoordigster van het Zomercarnaval.

Geinteresseerden vinden vast de Facebook en Twitter updates zelf. Maar het is toch leuk om te zien dat het werk van de Zomercarnavalsgroep Elégance in de ruimte aan de Krabbendijkestraat resultaat heeft gehad.

Nog even de prijzen op een rijtje:

Queen Zomercarnaval 2012: Joanne Lopes
First Runner Up: Stephany Albertsz
Second Runner Up: Aishira Cicilia

Beste Carnavalsshow:

1. Joanne Lopes
2. Stephany Albertsz
3. Gaby de Koning

Mooiste Kostuum:

1. Joanne Lopes
2. Stephany Albertsz
3. Gaby de Koning