Straatafsluitingen in Pendrecht

Op twee plaatsen in de wijk zijn straten afgesloten, met gele borden zijn de omleidingsroutes aangegeven.
Vandaag zijn er in de wijk op twee plekken nogal ingrijpende werkzaamheden begonnen waarbij straten voor langere tijd afgesloten zullen zijn.

De meest ingrijpende afsluiting is op de Ooltgensplaatweg voor de aanleg van een warmteleiding: deze weg is afgesloten vanaf de Tiengemetensingel noordzijde tot net voorbij de Sliedrechtstraat, ook het eerste stukje Sliedrechtstraat is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Langs de afgesloten wegdelen staan aan beide kanten hekken maar voetgangers kunnen er wel langs. Vanuit de Sliedrechtstraat kan met niet verder rijden dan de Wagenbergstraat en de Halsterenstraat is voor auto’s alleen toegankelijk vanaf de Melissantstraat.
De afsluiting staat aangekondigd op de bekende gele borden waarmee ook de omleidingsroutes worden aangegeven.

Ter hoogte van de Abbenbroekweg wordt de duiker in de Burghsluissingel vervangen, hierdoor is deze weg ter plekke afgesloten. Voor voetgangers is met ijzeren platen een tijdelijk pad aangelegd aan de kant van de derde torenflat aan de Burghsluissingel. Al het overige verkeer moet omrijden en ook hier zijn de alternatieve routes met gele borden aangegeven.