Student aan Huis altijd handig

Bijgaande advertorial stond in de Havenloods van 20 maart 2013.

De website www.studentaanhuis.nl levert de volgende informatie op:

Over ons

‘Een fluitje van een cent voor een ICT-student’

Er zijn veel mensen in Nederland die te maken hebben met computerproblemen. En er zijn heel veel ICT-studenten die graag een leuke bijbaan willen in hun eigen vakgebied. Vanuit die gedachte is Studentaanhuis.nl enkele jaren geleden ontstaan.

De ruim 400 ICT-studenten worden vanuit het hoofdkantoor in De Bilt dagelijks naar klanten in heel Nederland gestuurd. En daar lossen ze aan huis problemen op of geven ze les op uw eigen computer, ook ‘s avonds en in het weekend.

Studentaanhuis.nl is volledig onafhankelijk en stopt veel energie in de selectie van de studenten, zodat u maximaal wordt geholpen voor een minimaal tarief. Betrouwbaar en voordelig.

De studenten wonen of studeren bij u in de buurt en komen op het afgesproken tijdstip bij u langs. Dus geen uren thuis wachten op de ‘specialist’. Meestal staat onze student binnen twee dagen bij u op de stoep.

Een kleine greep uit wat onze ICT-studenten voor u kunnen doen:
•trage computer/laptop opschonen
•instellen van een (draadloos) netwerk
•verwijderen van virussen
•problemen oplossen met internet en e-mail
•maken van back-ups
•uitleg over het bedienen van uw mobiele telefoon, PDA, televisie, mp3-speler en digitale foto- of filmcamera
•aansluiten van dvd-speler, spelcomputer, digitale televisie etc.
•les geven over het gebruik van internet, de computer en andere digitale apparaten

Studentaanhuis.nl helpt in bijna heel Nederland.

Zo’n 80% van Nederland kunnen wij voorzien van computerhulp en les aan huis. Onze jongens en meiden gebruiken de fiets of het openbaar vervoer om naar u toe te komen.

Woont u in een buitengebied en wilt u weten of wij ook bij u in de buurt studenten hebben? Vul dan het formulier in en wij laten het u zo spoedig mogelijk weten. Natuurlijk kunt u ons ook even bellen, wij zijn op werkdagen tussen 10 uur en 17 uur bereikbaar via 0900 200 12 12 (20cpm).

Studentaanhuis.nl in het buitenland.

Niet alleen in Nederland helpen de ict-studenten mensen aan huis. Inmiddels is onze service ook gestart in Engeland en Duitsland. Computerhulp en les aan huis is grenzeloos.
Neem gerust een kijkje op hun website:
* www.studentathome.co.uk
* www.studentathome.co.uk