Tanisha Adamus liep een week stage bij Vitaal Pendrecht

Maandag 24 januari om 10:00 uur begon haar stage bij Vitaal Pendrecht. Tanisha Adamus zit op de Christelijke Scholengemeenschap Calvijn en zocht zelf een stageplek voor een week. Via haar moeder kent zij Vitaal Pendrecht en ze klopte daar aan om te vragen of ze daar werkervaring op zou kunnen doen.
Daar was eerst een reactie, maar ja boekhouden? Moet je dan niet naar een accountantskantoor?
Er komen hier wel rekeningen binnen en er wordt wel van alles geregistreerd, maar de boekhouding is nogal eenvoudig.
Tanisha hield aan en wilde graag administratieve en boekhoudkundige ervaring opdoen. Ze is 14 en zit nog niet zo lang op het voortgezet onderwijs en weet eigenlijk pas sinds kort dat boekhouding haar toekomst is.
5 dagen lang zat ze achter de computer en aan de telefoon en kreeg werkafspraken voor 30 uur administratief werk en inzien van de boekhouding.
Vrijdag werd haar stage afgerond. Zij had een logboek barstens vol vragen en samen met haar werkbegeleider werden al die vragen stuk voor stuk ingevuld.
Resultaat: Tanisha is een stuk wijzer geworden en weet nu nog zekerder dat dit haar toekomst is. Vitaal Pendrecht was behoorlijk geholpen met een jonge energieke stagiaire, die alle telefoontjes aannam en zorgde dat alle rekeningetjes netjes ingeboekt werden.
Het eindcijfer van Tanisha loog er dan ook niet om.