Terugblik op 2014 in woord en beeld

Op donderdag 15 januari 2015 is de nieuwjaarsbijeenkomst van Vitaal Pendrecht en een vast programmaonderdeel is de terugblik van dagburgemeester Mario Bosch op het afgelopen jaar. Dit wordt de achtste keer dat hij met een fotopresentatie de belangrijkste gebeurtenissen van het voorbije jaar in vogelvlucht laat passeren. De presentatie duurt een klein uur maar het zal duidelijk zijn dat het maken ervan aanzienlijk meer tijd heeft gevergd, gelukkig vindt hij het iedere keer weer leuk om te doen.

Ieder jaar in januari organiseert Vitaal Pendrecht de nieuwjaarsbijeenkomst en Mario’s presentatie is een vast onderdeel van het programma geworden. Behalve de terugblik op het voorgaande jaar zal Lowie Reinders vertellen over het Voedsel en Groen Project, verder zal Vitaal Pendrecht haar plannen voor dit jaar uit de doeken doen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

De bijeenkomst is op donderdag 15 januari a.s. in de Kinderfaculteit op Plein 1953 nr. 192 en begint om 19.00 uur, het programma zal naar verwachting tot ongeveer 21.00 uur duren.