Theater BAF neemt afscheid op 11 februari

Op Facebook plaatste Cees Bavius bijgaande foto’s en deed er een oproep bij.

De tekst staat hieronder:

Na de Pendrecht Monologen, Pendrecht Dialogen, Pendrecht Dromen en Idealen, Schuren, Vensters, Geheimschrift, de Pendrecht Podium Academie, de Radio Pendrecht Soap………… nemen wij na ruim 8 afscheid van de wijk.

Het Pendrecht Theater aan het Plein 1953 is weer een Aldi-winkel geworden, de grote avondvullende voorstellingen hebben plaatsgemaakt voor kleinschalige activiteiten op verschillende gelegenheidslocaties in de wijk. De spelers van het Pendrecht Theater moeten het nu zelf gaan doen: zelf voorstellingen gaan organiseren, publiek werven en alles wat er bij komt kijken. Kleinschalig. Niet meer het gebouw, maar zij zijn nu ‘Pendrecht Theater’.

Met de voorstelling ‘Botertje tot de boom’ nemen wij afscheid van trouw publiek, oud spelers, stagiaires, de mensen met wie wij samenwerkten en mensen die ons werk mede mogelijk hebben gemaakt. We doen dat op dinsdagavond, 11 februari in de Openhofkerk in Pendrecht.

Nu heb ik helaas niet alle recente contactgegevens van oud-spelers, – stagiaires en al diegenen met wie wij gewerkt hebben en die met ons gewerkt hebben in Pendrecht.

Willen jullie contact met mij opnemen? Het telefoonnummer van Cees is 06 51 10 99 46 of ga naar Facebook via www.Facebook.com/CeesBavius.

De Open Hofkerk is immers groot genoeg en het kan voor Cees en Pieta nooit vol genoeg zijn!