“Tijd voor Gezelligheid” in Restaurant Zuiderkroon

Optreden
staat er helemaal bovenop het affiche van deze activiteit.

Daaronder op het programma staat:

“Tijd voor Gezelligheid”

Inloop vanf 20:00 uur
programma van 20:30 tot 22:15 uur.

Misschien ten overvloede staat erbij dat de toegang gratis is en de drankjes wel voor eigen rekening komen.

Het optreden wordt georganiseerd door De Stromen in Grand Café/Restaurant Zuiderkroon.

Het optrden is ingeboekt via Ohio Music Service.
Ohio Music Service heeft als directeur Cor Dorst, zie ook
www.ohiomusic.nl of email: info@ohiomusic.nl

Op die site lezen we onder de knop seniorenshows het volgende over “Tijd voor Gezelligheid”

“Tijd voor Gezelligheid” is een fantastische show voor de “oudere jongeren” onder ons vanaf 50+. In deze show wisselen zang en gezelligheid elkaar af. Een prachtig showdecor en een perfecte geluidsinstallatie- waarvan het geluidsniveau naar uw wensen zal worden aangepast – vormen de ambiance waarin ras-entertainer Eric Newman zijn publiek vanaf de allereerste minuut weet te amuseren!

Wanneer showportier Ko uw gasten verwelkomt, komt de stemming er meteen al lekker in. Het verwelkomen doet hij op zijn eigen, zéér joviale wijze en u zult direct begrijpen waarom de portierscarrière van Ko bij theater Carré maar van korte duur is geweest.

Liedjes uit de oude doos.

Eric Newman laat u genieten van tijdloze muziek met succesnummers van Frank Sinatra, Frans Bouwer en nog vele andere bekende artiesten.

Eric Newman maakt gebruik van perfecte geluidsbanden als begeleiding en heeft een zeer uitgebreid repertoire in zowel Nederlands- als Engelstalige muziek. De show “Tijd voor Gezelligheid!” bevat voornamelijk Nederlandstalige muziek. Uiteraard bent u van harte welkom op de dansvloer!

Verbazingwekkend entertainment.

De show is blokken gewijs verdeeld in een tijdsbestek van 2 tot maximaal 3 draai- en aanwezigheidsuren, inclusief pauze’s.