Tijdelijk gebruik Elegance van uitbreiding Albert Heijn

Ze is er hartstikke blij mee, Saïna Lucio, de uitbreiding van Albert Heijn wacht nog een tijdje op zijn definitieve in gebruikname en tot de zomercarnaval op 28 juli kunnen ze er mooi gebruik van maken.
In de etalage staan de tooien, die vorig jaar en het jaar ervoor gebruikt zijn. Het materiaal is van de Carnavalsgroep Élégance. Binnen zijn Saïna Lucio en Erwin Balootje al druk bezig met de outfit die de groep op zaterdag 28 juli 2012 bij het volgende zomercarnaval zal dragen.

Er moet nog heel veel gebeuren voordat alles klaar is.

Saïna liet op haar iPad zien wat het worden moet. In november zijn ze al begonnen met het uitdenken van hoe Élégance er in 2012 uit zou kunnen zien. Ieder vrij uurtje besteden zij en andere leden van de groep om hun beste beentje voor te zetten.

Natuurlijk gaat Élégance ook weer meedoen met de verkiezing van de Queen. Een drietal jaren terug werd Kimberley Marlin runner up, dus tweede in die verkiezing. De groep is dus niet de eerste de beste.

Saïna en Erwin zij erg blij met de mogelijkheid die de bedrijfsleider van Albert Heijn hen bood de ruimte zo lang te gebruiken. De tooien staan anders bij allerlei mensen op zolder en moeten iedere keer van boven naar beneden gesleept worden. Nu kan het makkelijk vanaf de begane grond door de grote deur naar buiten.

En de mensen die langs de etalage komen, kunnen en passant zien hoe de zaken vorderen richting het zomercarnaval.