Toch Radio Pendrecht

Sommigen hadden de hoop al opgegeven, maar daar waren ze dan Pieta Bot en Cees Bavius van BAF en het Pendrecht Theater.
Zij spraken met Hezna Özdemir, Bien Hofman en Rieks Westrik. Er werd bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in Pendrecht.

BAF is druk bezig in Dordrecht en al hingen er affiches op het Pendrecht Theater en de Toneelwinkel Pendrecht dat er in oktober 2011 voorstellingen van Radio Pendrecht zouden komen. Het theater de winkel bleken te koud om repeteren voor de voorstellingen en je kan het een publiek toch ook niet aandoen om bibberend van de kou naar een voorstelling te komen kijken. Er was dus Radio Stilte en die werd dinsdagmorgen verbroken.

Want donderdag 5 april om 20:00 uur is de Preview van Radio Pendrecht. Cees Bavius wil graag contact met nieuwe spelers. Is het jouw droom om op een podium te staan voor je wijkgenoten? Schroom niet en neem contact op met Cees, de regisseur, via zijn telefoonnummer 06 51 10 99 46 of per email bavius@baf-art.nl
Radio Pendrecht wordt een wijksoap en na de preview volgen er een eerste aflevering op dinsdag 15 mei 2012 en een tweede aflevering op dinsdag 26 juni.

Zet die data vast in je agenda.

En bel met Cees Bavius 06 51 10 99 46 of stuur hem een emailbericht op bavius@baf-art.nl , dat je graag mee wilt doen.