Tour de Rotterdam kan ook met de familie

De Tour de Rotterdam begon toen de Tour de France vanuit Charlois startte en wel op een steenworp afstand van Pendrecht. Zaterdag 6 juli is er opnieuw zo’n tocht. Start vanuit het Topsport Centrum bij het Feyenoordstadion.
Op zaterdag 6 juli 2013 beleeft de Erasmus MC Tour de Rotterdam zijn derde editie. Vanuit het Topsport Centrum Rotterdam zullen honderden fietsliefhebbers met Hart & Ziel geld bij elkaar trappen voor het Eramus MC Thoraxcentrum. De opbrengst wordt besteed aan het onderzoek naar en behandeling van hart- en vaatziekten.

De organisatie heeft gezocht naar een start/finish-locatie die aansluit bij de uitstraling van de tochten. Ze hebben een perfecte locatie gevonden, die van alle faciliteiten is voorzien. Het Topsportcentrum Rotterdam!
Van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam
Telefoon 010 497 1200

Gezins Toertocht en Rotterdam City Ride

Deze tochten zijn vooral bedoeld voor gezinnen met kinderen of voor sportieve fietsers. Het gaat niet om het sportieve wedstrijdelement, maar vooral om de gezelligheid en het genieten van de omgeving. Fiets mee en laat u verrassen door het moois dat dicht bij Rotterdam te vinden is en fiets de Gezinstocht. Of rijd de Citytocht, beleef de sfeer in Rotterdam en bekijk alle bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft.

Inschrijfgeld: €10,00 bij voorinschrijving, € 15,- bij daginschrijving. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Kunt u geen fiets meenemen? Geen probleem. U kunt bij ons vooraf een fiets reserveren. Lees hieronder meer.

De gezellige gezinstocht van 35 kilometer en de Rotterdam City Ride van 25 kilometer zijn voor iedereen prima te volbrengen.
Vertrek: 6.30 uur tot 12.00 uur
Aankomst: tot 16.00 uur

Ga voor inschrijven naar
www.emctourderotterdam.nl.