U bent van harte welkom bij ons!

U bent van harte welkom bij ons!

Zo begint een bericht van Carien Radstake, de nieuwe locatiemanager van Gezondheidscentrum Zuiderkroon.

‘Regelmatig krijgen we aan de balie de voorzichtige vraag of we plek hebben voor nieuwe patiënten. Graag laten we u weten dat we genoeg plek hebben voor nieuwe patiënten en dat u meer dan van harte welkom bent bij ons. U kunt u aan de balie aanmelden als nieuwe patiënt en wij geven u dan een welkomstmap. In die map krijgt u informatie over ons en over het zorgaanbod wat we bieden, informatie over de apotheek en in deze map zitten alle formulieren om u aan te melden.
Als u in een keer u wilt aanmelden, verzoeken we u het volgende mee te nemen:
– een kopie van uw verzekeringspolis
– een kopie van uw legitimatiebewijs
– het medisch dossier wat u bij uw vorige huisarts heeft opgehaald of gevraagd heeft door te sturen.
U wordt dan gevraagd om in de wachtkamer uw persoonlijke gegevens in te vullen op een formulier. Als u dit alles inlevert, bent u per direct van harte welkom!

We vinden het heel belangrijk om u de zorg te geven die nodig is en houden ons van harte aanbevolen voor verbeteringen en al uw op- of aanmerkingen! Sinds kort hebben we hier een emailadres voor beschikbaar: infogcz@gc-zuiderkroon.nl .

Nieuwtjes Gezondheidscentrum
Op 1 augustus verwelkomen we onze nieuwe huisarts de heer R. van Venrooij als opvolger van huisarts R. Odekerken. De heer Venrooij heeft al een half jaar waargenomen voor het zwangerschaps- en bevallingsverlof van mevrouw Van Edixhoven. De heer van Venrooij zal vier dagen bij ons werken.
Per 1 augustus verwelkomen we ook een nieuwe fulltime fysiotherapeut, Moa Koehn. Zij heeft tot nu toe in het zuiden van ons land gewerkt en heeft zich nu in Rotterdam gevestigd. Mevrouw Koehn is een zeer enthousiaste en geïnspireerde fysiotherapeut. Ze geeft graag groepsles aan beweeggroepen, zoals voor Diabetes, COPD en overige chronische patiënten. Maar ook als u onder begeleiding van een fysiotherapie aan uw conditie wilt werken, bent u van harte welkom.
We hebben nog meer nieuws over de fysiotherapie: vanaf 1 augustus hebben we weer een kinderfysiotherapeute werkzaam bij ons! Vanuit de kinderfysiotherapie die in Rhoon gevestigd is, zijn we heel blij om in Pendrecht de kinderfysiotherapie weer aan te kunnen bieden. We gaan het beoordelingstraject in om officieel centrum te worden voor Fitkids. Fitkids is een beweegprogramma voor chronisch zieke kinderen, voor te dikke kinderen en voor kinderen die in een isolement leven. Door groepsgewijs te leren bewegen gedurende twee of driemaal een uur per week, gaat het bewegen en sporten bij het gewone leven horen. Dat is wel zo gezond en vooral heel gezellig en leuk. De kinderfysiotherapie zorgt voor extra leuke sport- en spelattributen zodat de kinderen hier graag komen oefenen.’

Via de voorpagina van deze site kunt u overigens doorklikken naar de site van het Gezondheidscentrum Zuiderkroon. Daar is nog veel meer informatie over het centrum en haar diensten te lezen.