Uitvoerend Wijksamenwerkingsverband had overleg

In het vergaderlokaal van de openbare basisschool Over de Slinge kwamen een aantal uitvoerend werkers bij elkaar om over de activiteiten in de wijk te praten en om zaken af te stemmen.
In het vergaderlokaal van de openbare basisschool Over de Slinge had Mariska Middeloop uitvoerende werkers uitgenodigd voor het uitvoerend wijksamenwerkingsoverleg. Een overleg dat een paar keer per jaar plaatsvindt.

Door misverstanden kwamen maar een klein aantal van 6 uitvoerend werkers op haar uitnodiging af.

Zij zaten maandagmorgen bij elkaar in het vergaderlokaal van de basisschool om over de activiteiten in de wijk te praten en om zaken af te stemmen.

Het is de laatste keer dat Mariska erbij is. Zij heeft een andere baan. Ze begon als medewerker bij de Kindercampus, werd er coördinator van ging over naar een coördinerende baan in de Jeugd Kansen Zone en maakt nu nog een paar uren vol voor activiteiten in Pendrecht.

Er zijn veel onzekerheden over de financiering van activiteiten in de wijk en het voortbestaan van de baan van uitvoerende werkers.

En tijdens het overleg werd geconstateerd, dat er juist heel veel activiteiten in de wijk zijn. Die activiteiten hebben keihard ondersteuning en samenwerking nodig.

In de hoek van het lokaal stond een drumstel.

Het wordt tijd om daar flink op te slaan.