Verlate iftar-maaltijd na eerste dag Beachweek Pendrecht

Maandag 12 augustus 2013 begint de Beachweek Plein 1953 in Pendrecht. De eerste dag wordt afgesloten met een feestmaal van medewerkers, bezoekers en wijkbewoners. De ondernemers van Plein 1953 zorgen voor de ingrediënten van de Suikerfeest Afterparty om 17:30 uur.
“Kunnen we een iftarmaaltijd op het Plein organiseren na afloop van de eerste Beachweekdag in Pendrecht?”, was de vraag van TOS-voorman Dick Verhaar.

Weet je dat de tijd van het verbreken van de vasten pas om 10 uur ‘s avonds is Dock? was het antwoord. Nee maar ramadan is al afgelopen tegen die tijd, want we komen pas op 12 augustus in Pendrecht.

“Oh, maar dan is ook het Suikerfeest al geweest, hoor Dick!”, was de reactie en of we daar nog de handen voor op elkaar krijgen??????????

Toch vindt er maandagmiddag om 17:30 uur iets unieks plaats op Plein 1953.

Er komt een Suikerfeest After Party met allerlei lekkers van de etnische ondernemers van Plein 1953. Medewerkers, bezoekers, bewoners, de voorzitter van de deelgemeente en ook de dag-, en nachtburgemeester zijn uitgenodigd. De hoca van de stichting Educatief Centrum Pendrecht aan de Oosterlandstraat komt ook. Het Seker Bayrami is zaterdag weliswaar afgesloten, maar deze kans willen ze niet laten liggen.

Op de foto zie je de TOS-medewerkers alleen aan tafel. Maandagmiddag ziet dat er heel anders uit en in de sfeer van het Suikerfeest, dus …….

Schuif jij ook aan?

Kijk even hoe dat in zijn werk ging naar het artikel in het nieuws op deze site.