Vervanging duiker in de Krabbendijkestraat, bus 67 rijdt om

Tijdens de zomervakantie is de Krabbendijkestraat tussen de Tholenstraat en de Sliedrechtstraat afgesloten om de duiker in de singel te vervangen. Dit heeft gevolgen voor het verkeer, inclusief buslijn 67.
Vorig jaar is er een project gestart waarbij zeven duikers in Pendrecht worden vervangen. De duikers (de ondergrondse verbindingen tussen twee singels) worden bovendien groter zodat het water beter doorstroomt en na hevige regenbuien sneller afgevoerd kan worden.

Dit jaar worden er drie duikers aangepakt en de eerste is die in de Krabbendijkestraat aan de beurt. Hiervoor wordt van 9 juli tot en met 24 augustus het straatgedeelte tussen de Tholenstraat en de Sliedrechtstraat afgesloten, alleen voetgangers kunnen er via een tijdelijke loopbrug nog langs.

Tijdens de afsluiting zal buslijn 67 omrijden via de Stavenissestraat en de Ossenisseweg, de drempels in de Stavenissestraat en de inrit vanaf de Slinge zullen tijdelijk worden aangepast. Gemeentewerken heeft de omwonenden per brief over de werkzaamheden geïnformeerd.