Voorleesweek Pendrecht begonnen

Opzoomer Mee maakt melding van maar liefst 500 voorleesplekken. De Kleine Kapitein doet via de waardebonnen goeie zaken. En Priscilla Overeem beet het spits af in speeltuin Neeltje Jans.
Om 9:00 uur liet Opzoomer Mee via Twitter weten dat Ronald van Raaij van de Rabobank op de basisschool de Starrenburg in Spangen begon met voorlezen. Ook in andere wijken zou de bank gaan voorlezen.

500 locaties! zullen volgen tot en met 19 juni.

De Kleine Kapitein, de bekende kinderboekenwinkel aan de Botersloot 173, wordt er helemaal blij van. Zij kunnen aan veel mensen advies kwijt en verkopen door de vouchers extra boeken.

Dat komt mooi uit.

In Pendrecht zal bijna iedere dag voorgelezen worden.

Priscilla Overeem beet het spits af. Zij las aan zo’n 12 kinderen voor uit één van haar eigen favoriete kinderboeken van Jip en Janneke.

De kinderen vonden het prachtig. Priscilla is dan ook een geweldige voorlees-moeder en ja Jip en Janneke zijn altijd leuk en al heel lang.

Donderdag zullen overigens leerlingen van de LMC uit de Huismanstraat voorlezen. Zij hebben zich spontaan aangemeld. En vullen en dag, die nog niet ingevuld was op de poster van de speeltuin.