Waalvis in plaats van speeltuintje, niks an ….

Walvis werd waalvis in de ogen van een balende bewoner of bewoonster. Zij of hij richtte zich geërgerd tot de redactie van de website.
‘Waalvis op Plein1953:

Deze staal hebben jullie geplaatst en de drie hobbelpaardjes voor kindjes weggenomen!?!? Hobbelpaardjes waren juist leuk. Konden ze niet een beetje verplaatst worden?’

Schrijft een zich ergerende bewoner aan de redactie van de website. Hij of zij, want de reactie was anoniem, moet een kind hebben van onder de 4 jaar. De speeltoestellen van destijds worden gemist. Voor de allerkleinste wijkbewoners is er volgens de schrijver helemaal niks in de wijk.

En er moet ook iets met Zweden zijn, want vervolgens ……:

‘Overal heb je staal, staal, staal en wat boeiend die waalvis! Alsof de basisschool kinderen zich gaan treffen op het pleintje waar de waalvis staat!

TOS = leuk bedacht, maar wat hebben jullie voor kinderen tot 4 jaar? NIETS! Ze moeten allemaal springen in de oplaasdingen, waarin ze PAS VANAF 4 JAAR IN MOGEN, MAAR DAT WORDT NATUURLIJK NIET VERTELD.

Lekker veilig georganiseerd en ik weet zeker dat een heleboel ouders hier niet van op de hoogte is.

Het is allemaal zo treurig en zielig voor kleine kinderen …….. ze kunnen nergens echt spelen.

Er is 1 speeltuin en je komt om 11 uur en dan is die dicht! In het weekend dicht!

Ooit in Zweden geweest? Voor elk flat staat een speeltuin!Altijd open!

Alsof er iemand binnen moet zitten. Daar heb je de ouders voor en kinderen kunnen ALTIJD SPELEN!!!!!

Jullie hebben geen geld hiervoor, wel voor staal in vorm van walvis, en weer staal als kunst op dat een soort fonteintje, wat boeiend, alsof iemand ernaar kijkt! En ook waar schommels staan, zijn ze niet geschikt voor kleine kinderen, want ze kunnen niet leunen ze vallen zo uit de schommel, wat vaak gebeurt in de speeltuin. Deze schommels zijn nog gemaakt wanneer jullie wel geld hadden, maar ja, jullie moeten altijd goedkoop eruit komen ……

Hebben jullie ooit schommels in Zweden gezien? Twee soorten: een voor kleine kindjes die veilig kunnen erin zitten en het tweede soort voor grotere kinderen.

Allemaal zo treurig …….. en al die mooie teksten in de krant = waardeloos.