Weer enkele winkels verdwenen op Plein 1953 en Zijpe

Er staan weer enkele winkels leeg op Plein 1953 en de Zijpe.

*De twee panden naast Pak Kai op de Zijpe staan al een tijdje leeg.

*In juni verdween de kapsalon van Daniza Krpan die gevestigd zat in één van de kiosken op de Zijpe. De kiosk staat nog steeds leeg.

*Eind september kwam het dubbele pand op de Zijpe leeg te staan waar voorheen de Health and Day Spa zat. Eigenaresse Chantal Bonkers begon in april 2013 in één van de kiosken hier en verhuisde vorig jaar april nog naar dit dubbele pand. Ze heeft nu haar zaak voortgezet aan de Beukelsdijk.

*De poelier op Plein 1953 waar voorheen Eimert met zijn poelierszaak zat, is al geruime tijd niet meer open. In de zomer verscheen nog een briefje voor het raam dat de zaak vanwege vakantie gesloten was. Dat briefje is inmiddels verdwenen maar de zaak is niet meer open gegaan. Het is onbekend wat hier aan de hand is.

*Möller Modes op Plein 1953 is nog open, maar sluit binnenkort de deuren. Momenteel is er een grote leegverkoop gaande. De eigenaar had ook twee zaken in Barendrecht en Hillegersberg die eveneens de deuren sluiten of al gesloten zijn. Op Plein 1953 zat Möller al zo’n vijftien jaar, in het pand waar vroeger drogist Cency en daarvoor nog Visser’s Warenhuis (met huishoudelijke artikelen) zat.