Wegdromen tijdens de zomervakantie en dan …..

Opzoomer Mee verstuurde een nieuwsbrief met een oproep eens weg te dromen. Wegdromen over de aanbiedingen die nog komen. Albert Heijn doet voor jarigen een extra duit in het zakje en er komt een voorleesweek. Gebruik maken van de huidige ronde kan trouwens ook nog.
Onder de noemer: Droom maar weg! roept Opzoomer Mee op eens na te denken over de speciale aanbiedingen die er aankomen in een volgende brief.

Die nieuwsbrief moet ergens half augustus in de bus vallen.

Waar gaat het om?

Albert Heijn is jarig en wil het 125 jarig bestaan van de supermarktketen vieren met buurtbewoners. Bent u of kent u iemand die in de derde week van september (17 t/m 23 september) jarig is dan kan u dat melden Alle jarigen worden uitgenodigd in de winkel van Albert Heijn en krijgen taart en een cadeautje van Heijn.

Als u een mooi, ontroerend, origineel, klein maar fijn, groot, moedig of speciaal idee voor kinderen of jongeren indient dan kunt u genomineerd worden worden voor de Opzoomerkanjer. Het winkelende publiek gaat stemmen en de 1e prijs is € 500 en sponsorpakket van Albert Heijn, de tweede prijs € 250 en ook zo’n pakket en de derde prijs € 125 en dat pakket.
Zo’n idee moet passen in de tweede ronde. De ronde voor kinderen en jongeren. Opzoomer Mee wil 1001 ideeën in aanmerking laten komen voor een Opzoomerbijdrage van maximaal € 175 en die ideeën doen dus ook mee voor de Opzoomerkanjer.
Die ideeën zouden kunnen zijn: kinderen veilig buiten laten spelen, verbeteren van contact tussen jong en oud, jeugd de buurt netjes laten houden of ouderen en zieken een leuke dag bezorgen.

Tegelijkertijd met de Kinderboekenweek houdt Opzoomer Mee de voorleesweek van 3 t/m 13 oktober. In een voorleesbox zit een voorleesboek en tips, waarmee minimaal 10 kinderen moeten worden voorgelezen. Er is een premie van € 25 om er een voorleesfeestje van te maken.
Als 5 ouderen of 5 jongeren de voorleesweek organiseren komt er een extra premie van € 50 in de voorleesbox.

Er worden trouwens binnenkort ook nieuwe regels bekend over een Halloweenoptocht in de straat.

En nu wegdromen over ideeën voor in september en oktober.

Kijk ook op www.opzoomermee.nl of bel 010 213 10 55 voor meer informatie.