Welkom bij het Albeda College

Welkom bij het Albeda College, dé mbo-school in de regio Rotterdam. Op de site vind je meer informatie over de opleidingen die op verschillende locaties worden gegeven en over de Open Dag van het college op 22 maart 2012. Zij bieden je een keuze uit meer dan 300 opleidingen op ruim vijftig locaties. Grote kans dus dat de opleiding van jouw keuze hierbij zit.

Tijdens de Open Dag biedt het Albeda College je de mogelijkheid om de sfeer te proeven op die locaties. Niet iedere locatie ziet er hetzelfde uit. Sommige locaties zijn klein. Andere locaties zijn wat groter, maar verdeeld over verschillende vleugels. Het Albeda streeft er naar een persoonlijke en betrokken sfeer te creëren, waar jij je thuis voelt.

Op de site vind je alle informatie die je nodig hebt over de Open Dag. Zo vind je informatie over hun opleidingen en welke locaties dit jaar open zijn. Daarnaast vind je welke opleidingen op welke locaties gegeven worden en meer informatie over hoe je je in kunt schrijven. Gebruik de menubalk bovenin om door de site heen te lopen.