Winkeliers maken de wijk leuker

De winkeliersvereniging zorgde voor kerstbomen bij de lantarenpalen op de Krabbendijkestraat en de Slinge. En sommige winkeliers maakten er meteen iets moois van. En bij het Uitzendbureau Carrière? Helemaal leuk!
De winkeliersvereniging wilde het heel leuk maken met het kerstfeest op en rondom Plein 1953. Ze schaften kerstbomen aan voor bij de lantarenpalen in de Krabbendijkestraat en langs de Slinge. En ….. Klootwijk was de eerste die de handschoen oppakte en de boom versierde.

Coen Veldhoen maakte bijgaande foto van die boom.

Inmiddels staat er verderop ook zo’n versierde boom.

Wie volgt?

Coen zag nog een leuke versiering voor een winkelpand. Bij het Uitzendbureau Carrière stond een groen ding. Maar was dat een moderne kunstboom, ofzoiets?

Nee, het bleek een hele grote groene croc-schoen te zijn en in de etalage stond de andere helft van het paar. Zou de winkelier de reus die erin stond uit zijn crocs gemept hebben om ze als versiering van zijn bedrijfspand te gebruiken. Nee, dat bleek niet het geval. Het Uitzendbureau werkt voor Crocs en ze kregen als dank voor hun diensten de crocs als geschenk. De eigenaar zei op de vraag of hij ook uit Pendrecht kwam het antwoord dat ie fanatiek Hagenees is en ook van zijn medewerkers komt nauwelijks iemand uit Rotterdam. Hij vindt Pendrecht overigens wel een leuke wijk. Maar voor hem gaat er niets boven Den Haag.

Coen kan zo’n versiering wel waarderen. Hij zou graag zien dat meer winkeliers hun zaak aantrekkelijker zouden maken. Het winkelcentrum moet volgens hem veel meer aan promotie doen.