Woonstad organiseert weer een nieuwe Woontour en Woonavond

Woonstad Rotterdam organiseert binnenkort weer een nieuwe Woontour en een Woonavond voor woningzoekenden.
Woonstad Rotterdam heeft circa 3550 woningen in Pendrecht. Dat zijn woningen in de sociale huursector, in de vrije huursector en in nieuwbouwprojecten.

Woonstad Woontour
De Woonstad Woontour vindt tweemaal per jaar plaats. De eerstvolgende is op zaterdag 30 mei tussen 12.00-15.00 uur. Belangstellenden kunnen die dag gebruik maken van een speciale taxiservice die hen naar koop- en vrije sector huurwoningen brengt en een kijkje achter de voordeur gunt. Zo kun je eenvoudig ontdekken of er een geschikte woning te vinden is. Het aanbod is divers: er zijn woningen in alle soorten, maten, prijzen en buurten.

Wie nog twijfelt tussen huren of kopen, kan de Kopen of huren test doen. Voor het ontdekken van je financiële mogelijkheden kan Woonstad een afspraak regelen met een hypotheekadviseur.

Aanmelden voor de Woontour is noodzakelijk. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek om je woonwensen te bespreken. Er wordt dan een selectie gemaakt van passende woningen. De selectie word aan je voorgelegd en daarna is het tijd om samen met de woonadviseur de woningen te bekijken.

Aanmelden voor de Woontour op zaterdag 30 mei kan t/m woensdag 27 mei via het aanmeldformulier op de website van Woonstad Rotterdam.

Woonstad Woonavond
Woonstad organiseert ook vier keer per jaar de Woonstad Woonavond. Ben je op zoek naar een huis of ben je je nog aan het oriënteren, dan kun je je vrijblijvend laten informeren op de Woonavond. Al je woonwensen kun je hier bespreken. Ook kun je met een financieel adviseur spreken. De volgende Woonavond is volgende week donderdag 21 mei tussen 19.00-21.00 uur in de Rochussenstraat 21. Aanmelden voor de Woonavond kan t/m maandag 18 mei via het speciale aanmeldformulier op de website van Woonstad Rotterdam.