Wordt Beatrixschool Willem Alexanderschool?

Goedenavond Bien,

Op de Beatrixschool wordt een voorjaarsmarkt georganiseerd op donderdag 25 april, met een knipoog naar de kroningsdag. We zijn tenslotte niet voor niets de Beatrixschool toch!

Schreef ouderconsulent Jolanda Dost van de school met de nog een poosje koninklijke naam.

En verder: Er is inmiddels een P.R. commissie opgericht, we zijn druk bezig met regelen van heel veel zaken. Je voelt hem al aankomen natuurlijk….. zouden wij hierbij gebruik mogen maken van jouw enorme kennis van en ervaring in de wijk?

Wellicht heb jij veel bruikbare tips voor ons, je kent de wijk en de bewoners als geen ander!

Als nieuwe ouderconsulent op de Beatrixschool heb ik een keer met je kennis gemaakt. Ik vond je direct een zeer spontane dame, die met veel overgave over een aantal zaken dacht en sprak.

Dit was op een avond over de kindercampus van Vitaal Pendrecht voor de zomervakantie. (Ze bedoelt natuurlijk het college over de Kindercampus van 12 juni in Over de Slinge locatie Sommelsdijkstraat, red.).

Jolanda nodigt in haar mail Bien uit voor een voorbereidende vergadering. Ze willen ook de wijk betrekken bij de voorjaarsmarkt. De school is immers ook net als de andere basisscholen verknoopt met de wijk.

Het programma is dus nog niet rond, maar noteer alvast donderdag 25 april op de kalender.