zUITmarkt – Doe mee!

Op zaterdag 14 juni 2014 organiseren Rotterdam Festivals, Gemeente Rotterdam-Gebied Charlois en Directie Veilig de 1e zUITmarkt. Uw organisatie wordt van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.
De opzet van de zUITmarkt is kleinschalig en vooral gericht op de directe omgeving van het Zuiderpark en het zich daarin bevindende Evenemententerrein en de Sport Plaza.

Indien dit initiatief aanslaat kan het wellicht uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement waar alle dat jaar in het park actieve organisaties zich aan het publiek presenteren, een echte uitmarkt is dan geboren. Maar zover is het nog niet. Eerst deze 1e editie die ook bedoeld is om bezoekers van het Zuiderpark, omwonenden en natuurlijk alle andere Rotterdammers te laten zien wat er allemaal gedaan wordt om overlast en klachten te voorkomen en ter stimulering van prettig wonen en recreëren in combinatie met muziek, dans en sport.

De zUITmarkt is een combinatie van de presentatie van organisaties van muziek en sportevenementen en een informatiemiddag voor omwonenden van het Zuiderpark waarbij diensten als bijvoorbeeld de DCMR, Roteb, politie, Stadstoezicht, directie Veilig, maar ook TOS, Dock, PIT 010 zich presenteren. Dit om de bezoekers te informeren over hun werkzaamheden in en om het Zuiderpark en wat er allemaal gedaan wordt om het park en het Evenemententerrein schoon, heel en veilig te houden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de leden van de onlangs gekozen Gebiedscommissie Charlois.
De Gebiedscommissie is de niet-politieke opvolger van de deelgemeenteraad.

Interesse?

Neem contact op met

Jozef Balaydin van de gemeente Rotterdam, gebied Charlois: 06- 51 84 62 26

of

Franc Faaij van Rotterdam Festivals: 06- 22 33 14 98