20ste verjaardag van metropolis Festival op 6 juli in het Zuiderpark

Het kan je niet ontgaan zijn dat Metropolis Festival op 6 juli haar 20ste verjaardag gaat vieren in het Zuiderpark. En jij bent ook uitgenodigd!! Er staan allemaal toppers van bands geprogrammeerd en we hebben lekker weer besteld.
Bovendien is het helemaal gratis!!
Metropolis Festival resideert wederom in het Zuiderpark te Rotterdam-Zuid. Het park is gelegen achter Ahoy’. Het festivalterrein grenst aan de grote parkeerplaats van Ahoy’.
Metropolis is voor de muzikale veelvraat hèt popfestival bij uitstek dat opkomende bands presenteert. Voor anderen is het ‘gewoon’ het leukste gratis festival van Nederland. De afgelopen 20 jaar stond er in het Rotterdamse Zuiderpark toekomstige wereldacts en underground-helden vlak voor hun doorbraak op de planken.
Internationale iconen als Smashing Pumpkins (1992), The Prodigy (1994) en Wu-Tang Clan (1994) werden door Metropolis geboekt toen deze bands nog niet in Nederland of Europa waren doorgebroken. Ook (inmiddels) Nederlandse topacts als Kubus & Bang Bang (2007), Racoon (1999), Urban Dance Squad (1989) en Beef (2000) sieren het drukwerk van de afgelopen jaren. Pers en publiek beschouwen Metropolis niet voor niets als: ‘de graadmeter voor het Nederlands clubcircuit’. Om te zien wie er nog meer speelden de afgelopen jaren, klik hier. Om te zien wie er dit jaar de podia in het Zuiderpark gaan betreden, check het programma.
De programmeurs maken beetje bij beetje de programmering bekend, houd de site goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes over Metropolis Festival 2008! Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Kijk voor verdere infiormatie op www.metropolisfestival.nl