27 maart wordt leuk met het Pendrecht Theater

Veel spullen zijn er nu uit de Toneelwinkel Pendrecht. Cees Bavius en Pieta Bot namen hun spullen mee. De winkel wordt nu ook tijdelijk als leslokaal gebruikt en niet meer aan BAF verhuurd, maar aan Vitaal Pendrecht.

De sfeer blijft hetzelfde. En ook de functie is nauwelijks veranderd. Gisterenavond kwamen de spelers bij elkaar. Dinsdagavond is de vaste afspraak trouwens. Volgende week dinsdag is er nog een repetitie en dan wordt er op donderdagavond vanuit de Toneelwinkel, de Foyer van het Pendrecht Theater, vertrokken naar het Pendrecht Museum om “Hand in Hand” en “De Bezoeker” te spelen.
Agnes zal in het Museum het verhaal “Selma” voorlezen.

Inmiddels is ook bekend waar Het Pendrecht Theater naartoe gaat werken. Eind van het jaar zal “Scrooge” gespeeld worden naar een bewerking van het verhaal van Dickens over de schraperige pandjesbaas door Pieta Bot.

De spelers zullen ook meedoen aan de Museumstraat op 21 juni. De Middelharnisstraat wordt dan één groot museum. Het Pendrecht Theater kan daarbij niet ontbreken, toch?

En …… mocht je het Pendrecht Theater willen inzetten bij je thuis of op je feest? Neem dan contact op met Bien Hofman via 06 12 444 013 of bienhofman@hotmail.com.