Action gaat op 15 juli open

Ruim 35 jaar was op deze plek de autohandel van (Tukker &) Verhagen gevestigd. Maar het bedrijf groeide uit zijn jasje en is in mei verhuisd naar de Driemanssteeweg, daarmee is weer een stukje Pendrecht-historie afgesloten. Na het vertrek van Verhagen is de voormalige garage / showroom verbouwd ten behoeve van een nieuw filiaal van de winkelketen Action.

Action (“verrassend volledig, verbazend voordelig”) is een non food supermarkt met een breed, wisselend assortiment Het bedrijf is opgericht in 1993 en het assortiment omvat non-food artikelen uiteenlopend van schrijfwaren tot textiel. Centraal binnen de formule staat de laagste consumentenprijs.
Kenmerkend is het sterk wisselende assortiment, ongeveer 35% van de producten zijn vaste artikelen. Met deze formule wil Action de klanten verrassen en binden. Het assortiment is breed en ondiep en kan in de volgende groepen onderverdeeld worden: speelgoed, schrijfwaren, huishoud, doe-het-zelf, tuin, decoratie, cosmetica, glas, porselein & aardewerk, textiel en seizoensartikelen.

Het Pendrechtse filiaal, tevens het eerste op Rotterdam Zuid, is gevestigd aan de Baarlandhof 17 en opent op donderdag 15 juli de deuren voor het publiek. De ingang is tegenover de telefooncentrale, de vroegere ingang van de showroom van Verhagen (links op de foto) is nu een nooduitgang.