Stem op Qiona Hernandez van Elegance

Het Zomercarnaval 2010 staat weer voor deur. En er wordt dus weer naarstig gezocht naar een Queen Zomercarnaval 2010. Vorig jaar werd Kimberley Marlin uit Pendrecht tweede, runner up, in de race naar om Queen voor 2009 te worden. Kimberley is de maand augustus de held van de campagnemaand Pendrecht is Goed Bezig. Kimberley is lid van de Zomercarnavalsgroep Élégance. Die groep heeft ook dit jaar een sterke kandidaat. Weliswaar niet uit Pendrecht, maar toch! De groep kun je doordat Saïna Lucio en Erwin Balootje er de leiding van hebben niet meer los zien van Pendrecht.
Qiona Hernandez woont nu in Aalsmeer, maar is dus lid van Élégance en woonde in de flat aan de Burghsluissingel. Daar verrijzen nu de contouren van nieuwbouwwoningen: Burghlsuissingel. Woningen, die voor ouderen bestemd zijn, dus geen plek voor een jonge dame van 22, zoals Qiona.
Over Qiona lezen we op TV Rijnmond – kiesjequeen:
Groep: Elegance, Rotterdam
Roots: Antillen
Opleidingen: Geneeskunde, jaar 3 bachelor
Hobby’s: Preparaten maken, anatomie, reizen, zingen en lezen.
Reden van deelname: Ik heb altijd genoten van de verbroedering tijdens Zomercarnaval. Degenen die het hebben meegemaakt, weten dat het een geweldige ervaring is. Om dit dan te mogen vertegenwoordigen is niet anders te beschrijven dan een grote eer.

Het fotootje is uit haar Queen Speech dat ook via TV Rijnmond en www.kiesjequeen.nl is terug te zien.

Op www.kiesjequeen.nl kun je du je stem uitbrengen. En zien wie Qiona is. Een rap van de tongriem gesneden en intelligente schoonheid, die alles in zich heeft om de Queen Zomercarnaval 2010 te worden. Dus niet langer wachten om nu je stem op haar uit te brengen.