Afscheid BAF Theater Pendrecht

UITNODIGING afscheid BAF theater PENDRECHT

Na ruim 8 mooie jaren nemen Cees Bavius en Pieta Bot van BAF (beter bekend van het Pendrecht Theater) afscheid van de wijk.

U zult het gemerkt hebben: het bijzondere Pendrecht Theater aan het Plein is verdwenen, de grote avondvullende voorstellingen hebben plaatsgemaakt voor kleinschalige activiteiten op verschillende gelegenheidslocaties in de wijk, oftewel: BAF was aan het afbouwen. De spelers van het Pendrecht Theater moeten het nu zelf gaan doen: zelf voorstellingen gaan organiseren, publiek werven en alles wat er bij komt kijken. Kleinschalig. Niet meer het gebouw, maar zij zijn nu ‘Pendrecht Theater’. Als bewonersinitiatief hebben de spelers geregeld dat Cees en Pieta op de achtergrond nog een jaar aanwezig blijven.

Vóórdat ze die achtergrond verder betreden willen Cees en Pieta afscheid nemen van trouw publiek, oud spelers, stagiaires, de mensen met wie ze samenwerkten en mensen die hun werk mede mogelijk hebben gemaakt. Dus van u/ jou! Ze doen dat met een voorstelling:

‘Botertje tot de Boom’, door Pendrecht Theater.

Botertje tot de Boom is de bewerking van een voorstelling die BAF met Pendrecht Theater heeft gespeeld op het 100 jarig jubileum van de koepel van woningcorporaties Aedes. Over verleden, roerig heden en toekomst van de volkshuisvesting. En natuurlijk over de mensen die er wonen, in het bezit van de corporaties. Want oma Edith wordt ook 100.
En dat moet worden gevierd.

Wanneer: 11 februari 2014
Waar: Open Hof Kerk, Middelharnisstraat 153a.
Hoe laat: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur

De voorstelling is gratis.

Wel graag even doorgeven aan Bien Hofman als u komt: bienhofman@hotmail.com.
Als u geen mail heeft kunt u haar ook bellen: 06-12444013