Afsluiting Krabbendijkestraat tussen de Tholenstraat en de Kloosterzandestraat (1)

Het vervangen van de duiker is een ingrijpende klus waarvoor de straat ter plaatse volledig moet worden afgesloten. Voor het gemotoriseerde verkeer zijn er daarom twee omleidingsroutes die met de bekende gele borden worden aangegeven.

Verkeer dat vanaf de Slinge de Krabbendijkestraat in rijdt volgt route T via de Tholenstraat, de Stavenissestraat en de Ossenisseweg (de parkeerplaats bij de stadsvilla’s op Plein 1953 blijft bereikbaar). Verkeer dat vanuit het Zuidelijk Randpark de Krabbendijkestraat in rijdt volgt route S via de Sliedrechtstraat, de Stavenissestraat en de Slinge.
Een waarschuwing is hier op zijn plaats: wees er op bedacht dat de Stavenissestraat en de Ossenisseweg ook de omleidingsroute van buslijn 67 is, vooral het verkeer dat aan het einde van de Tholenstraat linksaf slaat de Stavenissestraat in moet hier attent op zijn.

Voetgangers, dus ook afgestapte fietsers, hoeven niet om te lopen: zij kunnen via een tijdelijk bruggetje aan de kant van de Tholenstraat de singel oversteken.