Afsluiting Krabbendijkestraat tussen de Tholenstraat en de Kloosterzandestraat (2)

Het vervangen van de duiker is een ingrijpende klus waarvoor de straat ter plaatse volledig moet worden afgesloten. Voor de passagiers van buslijn 67 betekent dit een omleidingsroute waardoor twee haltes in de Krabbendijkestraat komen te vervallen.

Richting Pendrecht rijdt de bus over de Slinge maar rijdt bij de Krabbendijkestraat rechtdoor om pas bij de Stavenissestraat linksaf te slaan. Via de Stavenissestraat en de Ossenisseweg (= deels de oude route van lijn 66) komt de bus weer op de Krabbendijkestraat en rijdt dan de normale route naar het eindpunt. Door de omleiding komt de halte Kloosterzandestraat te vervallen, er is geen vervangende halte.

Richting Zuidplein rijdt de bus door de Krabbendijkestraat maar slechts tot aan de Ossenisseweg. Hier slaat de bus linksaf om vervolgens via de Ossenisseweg en de Stavenissestraat de Slinge te bereiken. Daar gaat de bus rechtsaf en komt na de kruising met de Krabbendijkestraat weer op de normale route. Door de omleiding komt de halte Krabbendijkestraat (ter hoogte van het Ovezandepad) te vervallen, er is een vervangende halte in de Krabbendijkestraat vlak voor de Ossenisseweg.