Bijeenkomst over remigratie van de vereniging Turks Huis in Pendrecht

Zondagmiddag 24 oktober organiseeert de vereniging Turks Huis in Pendrecht een informatiebijeenkomst over remigratie. Aanvang 12:30 uur. Einde 14:30 uur. In de Middelburgt, Plein 1953 nummer 191, 3086 EM Rotterdam.
Zondagmiddag 24 oktober organiseert de vereniging Turks Huis in Pendrecht een informatiebijeenkomst over remigratie.

Aanvang 12:30 uur.

Einde 14:30 uur.

Plaats van handeling de Middelburgt, Plein 1953 nummer 191, 3086 EM Rotterdam.

Spreker is mevrouw Ilknur Kiliç.

Ilknur Kiliç zal vooral in het Turks spreken. Maar haar Nederlands is perfect dus de bijeenkomst is weliswaar bedoeld voor de leden van de vereniging, maar ook andere wijkbewoners zijn van harte welkom.

De vereniging Turks Huis in Pendrecht heeft al vanaf begin 2010 geen eigen ruimte meer. In de Oosterlandstraat 2 zit tegenwoordig de stichting Manolya en de nieuwe ruimte aan de Sommelsdijkstraat 35 komt binnenkort vrij en zal aangepast worden. De vereniging hoopt in januari 2011 daar de deuren weer te openen voor haar activiteiten.
In die tussentijd vinden de activiteiten van de vereniging plaats in ruimten die voor handen zijn. Voor de bijeenkomst van zondag 24 oktober is de Middelburgt een uitstekende locatie.

De hierboven afgebeelde uitnodiging hangt in de ruimte van de stichting Manolya aan de Oosterlandstraat. Broederlijk naast de uitnodiging om de zondag erna te komen luisteren naar de presentatie van Bien Hofman over Kazachstan/China over de zijderoute.