Burendag van De Vier Heeren

Ondanks dat de nationale Burendag pas het komende weekend is, organiseerde de Belangenorganisatie Charloisse Lagedijk zaterdag 20 september op de zorgboerderij De Vier Heeren een succesvolle Burendag.
Vanaf 13:00 uur was het een gezellige boel op de zorgboerderij De Vier Heeren. Zij stelden de boerderij aan de Charloisse Lagedijk 918 open voor de bewoners van de dijk.

Nog net voor de sluiting staat Debora de Roode nog klaar met koffie. “Leuk dat je komt. Maar wil je als je foto’s maakt geen bewoners van de boerderij in beeld brengen. Dat hebben we afgesproken”, zegt ze en vraagt meteen of je koffie wilt.

Enthousiast vertelt ze over de afgelopen dag. Ze zegt ook dat er wel gekeken is naar het aanbod van het Oranjefonds, maar de belangenorganisatie vond de voorwaarden waaraan je allemaal moest voldoen veel te uitgebreid. We hebben alles zelf gefinancierd.

Later stuurde Rick Timmer een mailbericht aan de mensen, die de Burendag Charloisse Lagedijk 2014 bezochten, en doet daarin ook een belofte.

Zeer geslaagde allereerste Burendag

Zaterdag 20 september 2014 werd door de bewonersorganisatie BOCL, in samenwerking met de Vier Heeren, de allereerste Burendag voor bewoners en ondernemers van de Charloisse Lagedijk en omgeving georganiseerd.

Zeker 80 geïnteresseerden kwamen op deze middag een kijkje nemen, en kennismaken met de bewoners van de Stadsboerderij. Alle bezoekers werden door de medewerkers en bewoners hartelijk verwelkomt met verse koffie en zelfgebakken appeltaart.

Er was volop gelegenheid om met alle dieren te knuffelen, en vele gasten maakten gebruik van de mogelijkheid om even binnen te kijken in de prachtig verbouwde stadsboerderij.

Omdat het een zeer geslaagde dag was, is nu reeds besloten ook volgend jaar weer een gezellige burendag te organiseren.

Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bezoek.

Namens bestuur BOCL & bewoners en medewerkers Vier Heeren.