Catering onder leiding van Baby Jamanika

Hier staat Baby met haar ogen al dicht van vermoeidheid aan het eind van het feest. Ze staat samen met Luduina, haar collega cateraar, nog even mee te deinen op de muziek van Tasha’s World. Ook Jhenny Pieters, die er op het feest niet bij kon zijn droeg weer haar steentje bij aan het lekkere eten voor de medewerkers en artiesten van het kerstfeest. Jhenny’s specialitit is Salada di Tuna. Heerlijk om je vingers bij af te likken. Vraag maar aan de viswijven van Sootjevisch. Ze hadden genoeg van al die Hollandse kost en gingen zelfs met kleine potjes en pannetjes naar huis.
Diana Henriquez en haar dochter Mildiane Camelia hielpen ook mee in de keuken. Ook Diana en Mildiane zijn echte Antilliaanse keukenprinsesen. Op het laatste moment zijn ze door Bien Hofman uit de Middelburgt geplukt om de handen uit de mouwen te steken. Bravo!
Er staan al mensen in de rij voor de catering van de Vrouwenstudio Pendrecht. “Wanneer gaat ie echt open?”, wordt er regelmatig gevraagd. Dat zal nog een poosje duren. De vrouwen moeten eerst overeenstemming krijgen over de inrichting en werkwijze van de Vrouwenstudio en dan kunnen de deuren echt open aan de Kerkwervesingel.