Kevita Kharag presenteerde het muziekprogramma

Er moest immers geïmproviseerd worden. En dat kan ze. De officials kozen ervoor om in de Middelburgt de gebiedsafspraken te tekenen en hun verdere programma in een warme ruimte te houden. Sootjevisch wilde ook niet buiten op het podium in de kou. “De helft van ons koor ligt al ziek in bed”, was hun verweer. Geen nood. Dick Muizer en Jaap Tinus zorgden ervoor dat ze in de foyer konden zingen. En het publiek dacht dat het zo hoorde. Zij genoten al napratend en al netwerkend van het gezang van de viswijven.

Het begon meteen al goed. De skydivers kwamen niet. Kevita had er allemaal een reactie op. Sommige acts wisselden van plaats in het programma. Geen probleem Kevita bleef er rustig onder. En alsof het haar professie was had ze overal een passende verklaring voor. Ze beheerste het programma en weet wat presenteren is. Dat deed ze immers eerder in het jaar al op uitstekende manier op het Holi Phagwa feest in maar in de Middelburgt.
Op het eind bij de aankondiging van Tasha’s World sloeg even haar stem over. Maar dat onderstreepte allen maar even, dat het om een speciaal moment ging.
Kevita maakte er wat van en poseerde na afloop dan ook trots en breed lachend met de slotartieste.
Bravo Kevita.
Zij komt zeker terug in de fimpjes op deze site.