Crisis? Hoezo crisis? Bij Foka bleek daar niks van

Coen Veldhoen schreef de redactie:

Al drie jaar ben ik van plan een ander fototoestel te kopen. Na talloze testrapporten en aanwijzingen uit de familie en kennissenkring heb ik j.l. zondag bij Foka een compactcamera gekocht. Voor mezelf geef ik nooit geld uit. Dus dit is echt een historische gebeurtenis.

Wat is het geworden

een Panasonic dmc – tz30

Een schitterend ding en wat belangrijk is, hij is klein en weegt maar 2 ons. Ik hoop dat jullie de fotoresultaten gaan waarderen.

Het bovenstaande is eigenlijk niet van belang. Het gaat over de crisis. Iedereen praat er over. De mensen kijken somber. Er wordt gemopperd.

Dus zondag j.l. naar de Foka in de Admiraliteitsstraat. Doodstil op de weg. Bij de foka straat in en uit om mijn auto te kunnen parkeren. Ik dacht onbegrijpelijk.

Ik kom de foka binnen. Het leek wel of er een receptie aan de gang was. Stamp- en stampvol. Na het nummertje trekken bleek dat ik {ja lees goed} 69 kopers voor mij had. Gelukkig waren er 6 verkoopbalies met bij elke balie 1 , 2 verkopers, zodat ik na 65 minuten aan de beurt was.

Ik zei tegen de verkoper “ik dacht dat het crisis was”. Zijn antwoord was “Oh mijnheer daar merken we bij de Foka niets van.”

Dus na mijn bezoek aan de Foka ben ik optimistisch gestemd over de economie.

Met vriendelijke groet van Coen