Dag Valckensteyn en hallo KSH Middelburgt

Een leuke uitnodiging, waarvan beide kanten te gebruiken zijn, roepen bewoners van Pendrecht op met de kinderen van het Kinder Service Hotel en Woonstad Rotterdam afscheid te nemen van Valckensteyn en de opening van KSH de Middelburgt mee te maken op woensdag 31 augustus om 16:00 uur.
De uitnodiging is bestemd voor iedereen uit de wijk.

Het bovenste gedeelte is misschien de voorkant en het onderste gedeelte waarschijnlijk de achterkant, maar het zou ook andersom ook kunnen zijn.

Je kunt de voor en achterkant aan elkaar plakken op je computer, zoals hiernaast is gebeurd.

Dat de makers van de uitnodiging Burghsluissingel zonder die ene h schrijven is hen niet kwalijk te nemen. Wie weet er überhaupt waar Burghsluis ligt?
Woensdag 31 augustus 2011 is het zover. De laatste huurder, Kinder Service Hotels, vertrekt uit Valckensteyn. Woonstad Rotterdam wil samen met u de deuren sluiten, nog even stilstaan bij de geschiedenids van Valckensteyn en het glas met u heffen.

Daarna nemen de kinderen van KSH op hun eigen manier afscheid van Valckensteyn en begeleiden hen met u naar de Middelburgt.

Hier kunt u de opening van hun nieuwe onderkomen bijwonen.

Na 8,5 jaar in Valckensteyn verhuist het kinderdagveblijf en de kidsclub naar de Middelburgt in het hart van Pendrecht. De symbolische afsluiting en de feestelijke opening willen zij met alle kinderen, ouders en u delen.

Kinder Service Hotels
Plein 1953 nr 191
3086 EM Rotterdam

en

Woonstad Rotterdam