Ria Hanselman kreeg in 14 dagen waar ze om vroeg

Op 4 augustus kwam er een berichtje op deze site over de verwijzing naar de lift bij Metrostation Slinge. Ria Hanselman wilde graag de verwijzing terug bij het station. En laat nou ….. Ze belde meteen de opbouwwerker met het goede nieuws.

Ria Hasnselman had de voorzitter van de deelgemeente er al een keer op aangesproken en ook de voorzitter van de winkeliersvereniging van Zuidwijk had ze haar verhaal gedaan.

4 augustus 2011 ging er een bericht naar 14 – 010 met de vraag of de verwijzing van vroeger naar de lift op het Metrostation Slinge terug kon komen.

‘Weet je wat er gebeurd is? ‘, belde ze de opbouwwerker vrijdagmorgen 19 augustus. Jouw naam heeft invloed gehad.

Die aanduiding hangt er nu aan beide kanten. Niet meer een bordje dat aan de zijkanten van het station geschroefd was, maar twee serieuze uithangborden aan weerskanten van het station. Ze kunnen haast niemand ontgaan.

Als je nu het station inkomt en je bent niet in staat om via de trappen of de roltrap naar boven te gaan, dan word je er op attent gemaakt dat er een lift is. Die lift is aan de andere kant van het Metrostation overigens en er wordt frequent gebruik van gemaakt.

Of nou echt de melding van 4 augustus het resultaat gehad heeft dat de uithangborden opgehangen zijn, betwijfelt de opbouwwerker. Het zal vast al langer in de pipeline gezten hebben. Zoiets lukt de RET vast niet in twee weken.

Maar toch!

Ria gefeliciteerd met je actie.