Dertiende Daughter of Africa

Het optreden van de Daughters of Africa was geweldig. Het maakte de dag van Bridget Nalwoga helemaal goed. Een aantal nummers kon ze zomaar meezingen. Er waren dan ook bekende hits onder als: Boys van de Dolly Dots en Amazing Grace en nog veel meer. Dansen op een creatieve manier en in prachtige formaties is ook helemaal het ding van de Daughters of Africa.
Bij het vertrek uit het Luxor mengde een aantal artiesten zich onder het publiek en Bridget Nalwoga ging met één van hen op de foto. Links Bridget en rechts één van de 12 artiesten. Ze konden in een soort Swahili met elkaar praten, buiten Engels dan.
Op het onderste fotootje is de daughter of Africa nog eens als zij op het toneel Boys van de Dolly Dots zingt.

De dochters van Afrika zijn 12 jonge meiden, vol hoop en verwachting en bruisend van levenslust en vitaliteit. Niet alleen uit Zuid Afrika, maar uit meerdere Afrikaanse landen. Met hun eigen culturen hun eigen interpretatie van Westerse hits. Zij gaan een show maken met muziek, met de wortels in Afrika, maar met de geest van eigentijdse muziekcultuur. Door middel van audities in verschillende West- Oost- en Zuid-Afrikaanse landen heeft Leoni Jansen absolute toptalenten uitgezocht.
Er werd een eenheid in verscheidenheid gecreëerd worden. En dat resulteerde in een 2 uur durende energieke, emotionele, hartveroverende, zinderende maar vooral optimistische show. Een zinderend live orkest en de oogverblindende kostuums van een internationaal befaamde Afrikaanse Haute Couture ontwerper en de Afrikaanse beat zette het Luxor op zijn kop.

Bridget genoot intens van het programma en droomt ervan dat de Daughters of Africa een keer in haar wijk Pendrecht komen optreden.

Wie weet lukt dat een keer!