Dubbele kansen voor de jeugd in 2e ronde Opzoomercampagne

Inmiddels is de tweede ronde van de Opzoomercampagne van start gegaan. In de ronde zit in speciale uitdaging voor de jeugd van Rotterdam.
Dubbele kansen voor de jeugd

2e ronde Opzoomercampagne van start

Half augustus is de 2e ronde van de Opzoomercampagne van start gegaan. In elke deelgemeente is een speciale uitdaging waarmee de jeugd kan helpen om hun straat – hun stukje Rotterdam – vriendelijker, leuker en leefbaarder te maken. In uw deelgemeente is dit ‘De jeugd helpt graag mee’. De Opzoomerbijdrage loopt aanvankelijk van uw plannen op tot maximaal 250 euro… en kan zelfs worden verdubbeld.

Eenvoudig

De tweede ronde zit eenvoudig in elkaar. Bedenk met uw buren en de jeugd een Opzoomeridee rond ‘De jeugd helpt graag mee’. Dus: het binnenterrein een schoonmaakbeurt geven, ouderen een leuke middag bezorgen, een sport- en spelfestijn voor de kinderen, de straat opfleuren… van alles is mogelijk. Vul het aanmeldformulier in en stuur uw idee naar Opzoomer Mee. Binnen 3 weken weet u waar u aan toe bent.

Zet die verdubbelaar in!

U kunt maximaal 250 euro als bijdrage om uw Opzoomeridee uit te voeren. U kunt als mooi extraatje ook de verdubbelaar inzetten. Opzoomer Mee komt dan kijken bij uw straatactiviteit. Als de activiteit een succes is, kunt u een vervolgidee voor de jeugd indienen waar u ook weer een bijdrage voor kunt aanvragen.

Halloween

Op 31 oktober is het Halloween. U mag dit griezelfeest benutten om de uitdaging voor de jeugd in uw straat waar te maken. Hoe? Dat leest u in de folder.

Bel (010) 213 10 55 voor de folder en het aanmeldformulier

of

kijk op

www.opzoomermee.nl