Eerste dag van de Beachweek 2010

Het lijkt wel één grote speeltuin op Plein 1953, een waterspeeltuin wel te verstaan. Het heet dan ook Beach Week Plein 1953. Het zand moet je er even bij denken, maar water is er in overvoeld.

Koud leiding water gaat in een enorm zwembad en er zijn kinderen, die meteen als het vol een duik nemen. Dat valt toch een beetje tegen. Het mag dan wel juli zijn, maar water uit de waterleiding is toch hartstikke koud, man.

Op een bankje zitten twee kliene kinderen van de oppas bij Ika en Diana aan de Abbenbroekweg. De jongen heet: Diviniro en het meisje Divinini. ze zien er samen dan ook heel hemels uit, toch?

Een tweeling komt van de opblaas-glijbaan afgehobbeld. Eigenlijk hoort daar ook water overheen te stromen, maar de kraan is even uitgezet en dan gaat het naar benedenroetsjen een beetje stroever.

Op een andere plek kam Senay uit de Halsterenstraat het haar van haar dochter. Hairstylen kun je ook op Plein 1953.

Er wordt ook gesjoeld en wel heel serieus. De telling verloopt heel nauwkeurig.

En onder een tentdoek zitten een paar jongens op een rijtje achter televisieschermen. Zij turen op het beeld en hebben joysticks in de handen. Ze spelen Brazilië – Nederland na lijkt het wel. Of zouden ze Urugay – Nederland aan het voorbereiden zijn.

Toch eens kijken of het op dinsdagavond ook zo druk is op het plein.

De kano’s in de vijver altijd goed.

Dar is veel belangstelling voor. En dat is nog lang niet alles. In de activietietnkalender van deze site en op de TOS-pagina staat wat er iedere dag te doen is.

Er is nog veel meer te doen op Plein 1953. En dat duurt nog tot vrijdag 9 juli tot 20:00 uur.

Genieten dus.