Eimert zorgt voor de eitjes met Pasen

Wat de reden is? Wie zal het zeggen, maar de kaart met het portret van de poelier van de wijk kwam wat laat los. Zoals u op deze site kon zien was de 5 x 7 uitvoering er stipt op tijd. De kaart liet een weekje op zich wachten.

Zelf heeft de populaire kippenboer er graag nog een paar extra, want niet alle klanten van hem wonen in de wijk en er wordt al regelmatig aan hem gevraagd: ‘Heb je ook zo’n kaart voor mij?’

De maand april begon triest voor Eimert. De zaak moest een dag dicht vanwege het gemis van een dierbaar familielid. Dat weerhoudt Hazenbroek niet om er stevig tegenaan te gaan deze maand. ‘Je moet verder!’, zegt hij zelf.

Op de website van Pendrecht is Goed Bezig zegt hij:

“Al 25 jaar heb ik poelier ‘t Haasje aan Plein 1953. Ik ben echt voor het vak van poelier geboren en heb een vaste klantenkring. We hebben dus al heel wat bewoners langs zien komen en iedereen is bij ons altijd welkom. Heerlijk gezellig vind ik dat. En zo hoort het toch ook? Tijdens de paasdagen gaan we met alle kinderen in de wijk paaseieren zoeken. En ik zorg ervoor dat er op alle scholen eitjes te schilderen zijn. Rondom deze dagen is er weer van alles te beleven, waar wij als winkeliers aan meedoen. Dus ik zou zeggen, stroop je mouwen op en kom mee schilderen, zoeken, of gewoon lekker snoepen!”

Groetjes Eimert Hazenbroek