Elia Isenia op Nieuwe Start voor Pendrecht

Deze week kwam ze uit Curacoa naar Nederland. Elia Isenia is een grootheid op Curacao. Ze maakt haar eigen liedjes. Ze zong ze voor haar eigen kinderen, maar vele mensen op en van de Antillen kunnen ze allemaal meezingen. Of als ze één van haar liedjes nog niet kennen. Zingen ze het na één keer horen mee. Elia Isenia zal ook optreden op zaterdag 25 augustus 2007 op Plein 1953 om omstreeks 14:00 uur. Zorg dat je erbij bent.
Maandagavond kort nadat ze aangekomen was in Nederland kwam ze naar de Middelburgt. Achi Hansen van de SWA en gezinscoach in Pendrecht had haar gevraagd om bij de presentatie van een nieuwe cursus in Pendrecht te komen. Alle aanwezigen raakten snel onder de indruk van het acteer-, zang- en danstalent van deze moeder uit Willemstad.

Zij is trots op haar afkomst en heeft van allerlei oude gebruiken geleerd. Haar kinderen, maar ook haar publiek weet ze tot dansen en zingen aan te zetten.

Een geweldige performer die Elia Isenia.

Zaterdag 25 augustus komt ze ook naar de Nieuwe Start voor Pendrecht van Mildiane Camelia en Sandra Francisca op Plein 1953. Zij zal daar het publiek ook meeslepen in haar leidjes.