Mildiane brengt en Jong en Oud Pendrecht met elkaar in contact

Mildiane Camelia deed vorig jaar als één van de eerste een voorstel voor Rotterdam Idee. Inmiddels heeft ze de financiering rond en organisaties in de wijk zover gekregen dat de activiteit uitgevoerd kan worden. Zij wil oud en jong Pendrecht via een leuke activiteit op Plein 1953 met elkaar in contact brengen. Zaterdag 25 augustus gaat het allemaal gebeuren.
Hier staat Mildiane op de foto, terwijl ze in de jury van een play back show zit. Zij heeft kijk op het organiseren van wijkactiviteiten en kent de verschillende typen bewoners van Pendrecht.
Zaterdag 25 augustus staat Plein 1953 dan ook helemaal vol met activiteiten voor: Elk Wat Wils!

Er zijn verschillende workshops, een open podium, TOS is er, de Dutch Caribbean Dominoclub, je kunt er schilderijen maken, je kunt geschminkt worden, met henna beschilderd worden, je haren kunnen gevlochten worden, je kunt meedoen aan een quizz over Pendrecht, er is een pannakooi, er is aerobic, en allerlei spelen waaronder een bingospel, een RAPworkshop en dansworkshops.

De activiteit begint om 13:00 uur en duurt tot 16:30 uur.

Verder zijn er allerlei verrassingen. Eén ervan wil Mildiane wel verklappen. Ballonclown Ray Saluki komt een show geven.

De andere verrassingen houdt ze achter de hand. Kom zelf maar kijken! Zaterdag 25 augustus op Plein 1953.