En het werd een fraaie bijeenkomst op 19 november

Een fikse opkomst en bezoek van wethouder Leonard Geluk. Regen of niet de Kindercampus Pendrecht draait door. Op woensdag 19 november werd vastgesteld hoe ver de Kindercampus inmiddels is.
De fotootjes spreken voor zich.

Eerst werd de kindvriendelijke route gecheckt.

Daarna lunchte het gezelschap met de kinderen in de Middelburgt. 385 kinderen doen mee aan de activiteiten.

En verder ging het als begeleider mee naar de verschillende plekken waar kinderen lieten hun leerkrachten lieten zien wat je allemaal kunt doen op de Kindercampus. Begeleiden was nauwelijks nodig. Kinderen en docenten of activiteitenbegeleiders van TOS hadden geen hulp nodig.

Maar leuk was het wel om te zien hoe in de gymzaal aan de Sommelsdijkstraat Judo les wordt gegeven en wordt ontvangen.

De sluiting van de bijeenkomst was in het Pendrecht Theater. Daar was een gesprek onder leiding van Cees Bavius met een panel. In een filmpje werd haarfijn uitgelegd wat de Kindercampus Pendrecht is en wat er allemaal gelukt is en wat er nog moet gebeuren.
Cees wilde weten wie nou waarvoor verantwoordelijk was in de Kindercampus. En hij nam geen genoegen met vage antwoorden.

De wethouder was er trots op beschermheer te zijn van de Kindercampus en wilde dat nog graag lange tijd blijven. Hij had die titel samen met Ella Vogelaar, de minister, gekregen. Hij wist bijna zeker dat Ella Vogelaar nu ze geen minister meer is, toch vast nog beschermvrouw wil blijven.

Een unieke project op een uniek plek.

Kijk ook eens op www.kindercampuspendrecht.nl