Eveline van Rooy, alweer 5 jaar op de Slinge …….

5 jaar alweer op de Slinge …….
Reden voor een feestje, dat doen we door een mooie lustrum expositie met nieuwe werken van Eveline en keramiek van Liesbeth Mullemeister te te organiseren. Die expositie is van 23 november tot en met eind december 2008 en er is een extra openstelling op zondagmiddag 23 november en zondagmiddag 30 november van 14:00 tot 17:00 uur.
De kleurrijke, vrolijke schilderijen die ik momenteel maak zijn het resultaat van een ontwikkeling die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt. De galerie moest het afgelopen jaar plaats maken voor atelierruimte, waarin ik overigens nog steeds met veel plezier ook het werk van andere kunstenaars presenteer. Er is dus nog altijd veel kunst te zien (en te koop) maar het maken van eigen werk staat voorop.
Mijn schilderijen worden gecombineerd met het werk van Liesbeth. Zij is al jaren met keramiek bezig en vindt inspiratie in de natuur. De objecten, schalen en kommen worden met de hand opgebouwd en daarna biscuit gestookt. Vervolgens worden ze rijk gedecoreerd met oxydes en engoben, en dan volgt na het glazuren de tweede stook. De objecten hebben een matte huid.
De expositie is te bezoeken van 23 november tot en met eind december 2008 op de dagen dat ik in het atelier aanwezig ben, doordeweeks in de middag (of na afspraak tel. 010 210 2657/info@evelinevanrooy.nl) en extra openstelling op zondagmiddag 23 en 30 november van 14:00 tot 17:00 uur
U bent van harte uitgenodigd deze expositie te bezoeken, en natuurlijk is dit een gezellige gelegenheid om een leuk, kunstig cadeau voor de feestdagen uit te zoeken.